پروردگارا

خدا چه شکلی است؟!

خدا چه شکلی است؟!

پسرکوچولو هی به مامان و باباش اصرار می‌کنه که اونو با نوزاد تنها بذارن. اما مامان و باباش می‌ترسیدن که پسرشون حسودی کنه و یه بلایی سر داداش کوچولوش بیاره...

یکی بود یکی نبود. یه روزی روزگاری یه خانواده ی سه نفری بودن. یه پسر کوچولو بود با مادر و پدرش، بعد از یه مدتی خدا یه داداش کوچولوی خوشگل به پسرکوچولوی قصه ی ما میده، بعد از چند روز که از تولد نوزاد گذشت.
پسرکوچولو هی به مامان و باباش اصرار می‌کنه که اونو با نوزاد تنها بذارن. اما مامان و باباش می‌ترسیدن که پسرشون حسودی کنه و یه بلایی سر داداش کوچولوش بیاره.اصرارهای پسرکوچولوی قصه اونقدر زیاد شد که پدر و مادرش تصمیم گرفتن اینکارو بکنن اما در پشت در اتاق مواظبش باشن.
پسر کوچولو که با برادرش تنها شد … خم شد روی سرش و گفت:

داداش کوچولو! تو تازه از پیش خدا اومدی...

به من می‌گی قیافه ی خدا چه شکلیه؟

آخه من کم کم داره یادم می‌ره؟؟؟؟؟؟

قند خون

آیا قند خون با سرطان ارتباط دارد؟

آیا قند خون با سرطان ارتباط دارد؟

در جدیدترین تحقیقی که در سوئد بر بیش از نیم میلیون نفر در اروپا انجام گردیده است نتایج جالبی حاصل گردید.
 
در این مطالعه مشخص شد: میزان ریسک ابتلاء به سرطان به ازای هر میلی مول در لیتر در مردان 5% و در زنان 11% افرایش یافته است.
و ارتباط قوی افزایش قند با سرطانهای کبد، کیسه صفرا و مثانه مشاهده گردید.البته جالب توجه است که افزایش قند خون با افرایش میران سرطان پروستات ارتباطی ندارد .این مطالعه بر روی 550000 نفر از کشورهای سوئد، نروژ، اتریش که توسط 79000 نفر معاینه شدند و در طی 10 سال مطالعه و پی گیری موارد، 30000 نفر دچار سرطان شده بودند.
گرچه به نظر میرسد موارد دیگری هم می تواند در ایجاد سرطان موثر باشد و نیاز به تحقیقات بعدی می باشد.

رژیم غذائی

۷۷ % ناکامی‌ها در رژیم غذائی ناشی از چیست؟

۷۷ % ناکامی‌ها در رژیم غذائی ناشی از چیست؟

جواب این سئوال نه تمرین است و نه ندانستن ماده غذائی که باید خورده شود و نه میزان آن و نه به خاطر سپردن خوردن مکمل‌های صحیح، بلکه سخت‌ترین قسمت در کمتر خوردن و با این وجود احساس سیری و خرسندی کردن است.


سخت‌ترین قسمت رژیم گرفتن و سعی در کاهش وزن چیست؟
جواب این سئوال نه تمرین است و نه ندانستن ماده غذائی که باید خورده شود و نه میزان آن و نه به خاطر سپردن خوردن مکمل‌های صحیح، بلکه سخت‌ترین قسمت در کمتر خوردن و با این وجود احساس سیری و خرسندی کردن است. این دقیقاً همان بخشی است که ۷۷ درصد ناکامی از آن نشأت می‌گیرد. مردم خوردن را دوست دارند. و اگر بخواهیم معیار قضاوت را بر روی سایز دور کمر بگذاریم آن موقع است که هرچه با متر به سمت عدد بالاتر برویم که ولع به خوردن نیز سیر صعودی پیدا می‌کند. حتی برای از خود گذشته‌ترین افراد هم کاستن از کالری دریافتی به‌مثابه یک نبرد با نیروی خواستن درونی است که در اغلب موارد هم نهایتاً منجر به شکست می‌شود.
مشکل CCK
هورمون‌های قدرتمند زیادی در بدن وجود دارند. اما یکی از قوی‌ترین آنها که به نام Cholecy stonkinin یا CCK شناخته شده است هورمونی است که در قسمت شکم ترشح می‌شود.
 

وقتی غذا می‌خوریم این هورمن به‌ سمت مغز حرکت کرده و به مغز خبر سیر شدن بدن را می‌دهد در حقیقت سیری زمانی است که CCK کافی به مغز برسد و بگوید که از خوردن دست بکشد. تفاوت‌های ژنتیکی و منطقه‌ای بسته به هر شخص وجود دارد که می‌تواند بر روی مقدار ترشح این هورمون تأثیرگذار باشد.
 
در ضمن خیلی از افراد خیلی سریع غذا می‌خورند. بخشی از مشکل در ارتباط با کاهش وزن از این‌جا نشأت می‌گیرد که ما سعی در کاهش مقدار غذائی که می‌خوریم داریم و در جواب به اندازه کافی باعث تحریک CCK نمی‌شویم که به مغز ما اعلام کند که سیری حاصل شده است.
 

تا به‌حال افرادی را دیده‌اید که خوراک پروتئینی کم‌حجمشان را می‌خورند؟ چند بار همین افراد را دیده‌اید که پس از خوردن این خوراک سراغ یک پاکت بزرگ چیپست یا کلوچه می‌روند تا با خوردن آن احساس سیری کنند. غذای ناکافی منجر به خوردن غذای سرپائی و غذای کم‌کیفیت می‌شود و با افزایش وزن حاصله، نسخهٔ ناکامیتان را امضاء می‌کند.
 

راه حل CCK
همین مشکل ما را به‌سوی یکی از بزرگ‌ترین راه حل‌ها برای کاهش وزن رهنمون می‌سازد. تحقیقات منجر به یافتن یک ترکیب طبیعی شد که به‌صورت صحیح و سالم باعث تحریک تولید CCK شود. این ترکیب که با نام PI۲ شناخته شده است، یک آنزیم بازدارنده با پایه سیب‌زمینی است که از هیدرولیزه شدن پروتئین جلوگیری می‌کند. در آزمایش‌های صورت گرفته بر روی این ماده نتایج ذیل حاصل شده است.
 

▪ افزایش CCK
▪ کاهش احساس گرسنگی
▪ افزایش احساس سیری و پری
▪ کاهش قابل ملاحظه سایز دور کمر
▪ ارتقاء چشمگیر کاهش وزن تا حداکثر یک پوند (۴۵۳ گرم) در هفته
 
 

معرفی مکمل COCOAFUL
از همه بهتر این‌که ما قادر به یافتن یک منبع مناسب این ترکیب شده‌ایم. شکلات‌های کاکائوئی نرم با آن طعم لذیذشان دلیل دیگری برای خوردنشان باقی نمی‌گذارند.
تنها کاری که می‌بایست انجام دهید خوردن یکی دو تکه از آنها ۳۰ دقیقه قبل از صرف وعده غذائی می‌باشد. این مکمل توسط شرکت (Poliquin performance) آمریکا تولید و توزیع می‌گردد. 

تغذیه

رژیم غذایی پیشنهادی سازمان بهداشت جهانی
 

رژیم غذایی پیشنهادی سازمان بهداشت جهانی

سازمان بهداشت جهانی طی گزارشی که به دست دانشمندانی از کشورهای مختلف جهان تهیه شده ، اعلام کرده است که مصرف مواد غذایی فرآوری شده عامل اصلی افزایش شدید میزان چاقی و بیماریهای مزمن در جهان است


سازمان بهداشت جهانی طی گزارشی که به دست دانشمندانی از کشورهای مختلف جهان تهیه شده ، اعلام کرده است که مصرف مواد غذایی فرآوری شده عامل اصلی افزایش شدید میزان چاقی و بیماریهای مزمن در جهان است و از مردم جهان خواسته است بشدت از مصرف این نوع مواد غذایی که حاوی مقدار زیادی چربی اشباع شده ، قند و نمک هستند بکاهد.
بنا براین گزارش ، افزایش مصرف میوه وسبزیجات و تحرک جسمی بیشتر ، بهترین راه در امان ماندن ازبیماریهای مزمن است . دانشمندان رهنمودهای تازه ای برای تغذیه سالمتر پیشنهاد کرده اند که قرار است سازمان بهداشت جهانی این رهنمودها را به عنوان بخشی از استراتژی جهانی خود در کاهش بیماریهای قلبی ، سرطان ، دیابت ، چاقی مفرط ، پوکی استخوان و بیماریهای دندان به کار گیرد. این گروه ازدانشمندان مردم جهان را ترغیب میکنند به رژیم غذایی متعادل و سالم روی آورند و ازمصرف نمک ، قند و چربی اشباع شده بکاهند.
 
چربی اشباع شده عمدتا به روغنهایی گفته می شود که منشا حیوانی دارند و زیاده روی در مصرف آنها باعث افزایش کلسترول خون می شود. دانشمندان همچنین هشدار می دهند که بیماریهای مزمن تنها ناشی از زیاده روی درخوردن نیست ، بلکه می تواند ناشی از زیاده روی در مصرف غذاهای ناسالم باشد. آنها تغییر در سبک زندگی مردم را عاملی می دانند که باعث شده است اعضای خانواده ها فرصت کمتری برای نشستن سریک سفره پیدا کنند و کودکان به جای بازی در فضای آزاد به تماشای تلویزیون و بازیهای رایانه ای بنشینند. براساس گزارش سازمان بهداشت جهانی ، این معضلات بویژه میان مردمی که در شهرها زندگی می کنند شدیدتر است؛ شهرنشینان بیش از سایر مردم در معرض غذاهای " پر انرژی " اند وتحرک جسمانی کمتری دارند.
 

تغذیه سالم
تغذیه سالمی که سازمان جهانی بهداشت در گزارش خود توصیه کرده چنین ویژگیهایی دارد.

کربوهیدارتها ( عمدتا نشاسته و قند طبیعی ) باید ٥٥ تا ٥٧ درصد رژیم غذایی را تشکیل دهد.

قند تغلیظ شده ( مانند شیرینیها ) باید کمتر از ده در صد را تشکیل دهد.

رژیم غذایی روزانه باید شامل ده تا پانزده درصد مواد پروتئینی باشد.

چربی باید به پانزده تا سی در صد محدود بماند و سهم چربی اشباع شده باید زیر ده در صد کل رژیم غذایی باشد.

نمک باید به کمتر از پنج گرم در روز محدود بماند.

میزان مصرف سبزیجات و میوه ها باید روزانه حدود چهار صد گرم باشد.

داشنمندان همچنین نتیجه گیری کرده اند که افزایش فعالیت جسمانی برای سلامتی لازم است .

این گزارش اشاره می کند که مردم باید روزانه حداقل یک ساعت فعالیت جسمانی داشته باشتند.

یک میلیارد آدم چاق به گزارش سازمان بهداشت جهانی ، هم اکنون بیش از یک میلیارد نفر در سراسر جهان اضافه وزن دارند که از آن میان سیصد میلیون نفر بنابر معیارهای پزشکی دچار چاقی مفرطند.
در بریتانیا ، شما مردانی که چاق محسوب می شوند از هشت در صد در دهه هشتاد به هفده در صد در حال حاضر افزایش یافته است و شمار زنان چاق از نه در صد به بیست ویک در صد رسیده است .

این وضعیت در میان کودکان نیز قابل مشاهده است و در بریتانیا یک پنجم کودکان اضافه وزن دارند. تیم لنگ ، استاد برنامه غذایی دانشگاه " شهر " لندن که توصیه های مندرج در گزارش سازمان جهانی را تایید می کند می گوید : " احتمالا سریعترین راه کاهش میزان سکته های قلبی در بریتانیا، به نصف کاهش دادن مقدار نمکی است که به مواد غذایی فرآوری شده افزوده می شود." او می افزاید: " لازم است مهارتهای اولیه پخت و پز به عموم مردم آموزش داده شود تا بتوانند میوه های تازه وسبزیجات را به خوراکیهای دلخواه خود تبدیل کنند."
 

پرکلسترول ها

غذاهای پرکلسترول را بهتر بشناسیم

غذاهای پرکلسترول را بهتر بشناسیم

اگر از جمله افرادی هستید که کلسترول بالایی دارید حتما به‌دنبال لیست غذاهای پر کلسترول می‌گردید تا از آنها اجتناب کنید.

 

 اما آیا می‌دانید کلسترول چیست؟
کلسترول ماده چربی است که در خون و در تمام سلول‌های بدن یافت می‌شود. در حقیقت کلسترول قسمت مهمی از بدن سالم است. مثلا در ساختار دیواره سلولی شرکت می‌کند. کلسترول برای بدن لازم است ولی مقادیر بالای آن یک عامل خطر برای بیماری عروق کرونر قلب و سکته قلبی محسوب می‌شود.
 
دو عامل عمده سطح کلسترول بدن را تعیین می‌کنند، ژنتیک و رژیم غذایی حاوی کلسترول یا چربی اشباع بالا. شما نمی‌توانید ژنتیک خود را دستکاری کنید ولی می‌توانید رژیم غذایی خود را تغییر دهید. بعضی از غذاها هم کلسترول‌ بالایی دارند و هم چربی اشباع آنها زیاد است. بیشتر پزشکان توصیه می‌کنند هم غذاهای پرکلسترول و هم غذاهای پرچرب را حذف کنید و یا به حداقل رسانده تا سطح کلسترول خود را به حد دلخواه برسانید.

 

بعضی از غذاها چربی اشباع بالایی دارند و اثر نامطلوبی روی سطح کلی کلسترول می‌گذارند به عنوان مثال سوسیس و کالباس، گوشت چهار پایان شامل گاو و گوسفند، روغن‌های گرمسیری مانند روغن نارگیل و روغن خرما، محصولات پرچرب مانند شیر پرچرب، کره، خامه، پنیر و کرم‌ها و نارگیل.
اگر مطمئن نیستید که آیا غذایی حاوی چربی اشباع هست یا نه می‌توانید به برچسب روی آن مراجعه کنید. در ضمن غذاهای زیر حاوی کلسترول بالایی هستند. مقدار تقریبی کلسترول موجود در هر 100 گرم آنها داخل پرانتز ذکر شده است:

 مغز گاو یا گوساله (هر یک حاوی mg 3100 کلسترول)، مغز گوسفند mg( 2500 کلسترول)، زرده تخم‌مرغ mg(2300 1200 کلسترول بسته به نوع پرنده)، روغن ماهی mg (700 کلسترول)، خاویار (‌mg 600 کلسترول)، جگر مرغ، جگر غاز و اردک (همگی mg 600 ‌- 500 کلسترول)، سنگدان گاو و گوساله mg(‌700 کلسترول)، جگر گاو، گوساله و گوسفند mg(500 کلسترول)، سنگدان ماکیان mg(350‌‌‌کلسترول)، دل و جگر بوقلمون mg(300 کلسترول.)

توصیه‌هایی برای تنظیم کلسترول رژیم غذایی:
از گوشت‌های احشایی پرهیز کنید. تقریبا گوشت احشای همه حیوانات حاوی کلسترول بالایی است، از غذاهایی که حاوی روغن گرمسیری مانند روغن نارگیل یا خرما هستند دوری کنید، از غذاهایی استفاده کنید که چربی اشباع کمتری دارند مانند گوشت سفید ماکیان بدون پوست و گوشت ماهی. از مصرف زیاد خرچنگ و میگو پرهیز کنید، برای پخت و پز از روغن زیتون یا کانولا استفاده کنید، از غذاهای حاوی روغن شیر مانند کره، خامه پرهیز کنید و از انواع کم چرب آنها استفاده کنید، از بین روغن‌های ماهی روغن قزل‌آلا استثنا است و می‌تواند اثر کاهنده کلسترول داشته باشد هر وقت در مورد محتوای کلسترول غذایی شک دارید می‌توانید به برچسب درج شده روی آن مراجعه کنید تا از ورود کلسترول اضافی به بدن پیشگیری کنید.